Voorjaarsnieuwsbrief Huis van Overvloed

We bouwen een duurzaam huis met spullen die over zijn

Voorjaarsnieuwsbrief Huis van Overvloed

25 april 2012 Anders 0

We hebben goed nieuws! Op 16 mei vieren we de feestelijke aftrap van de bouw. Kom je ook? Lees maar in deze nieuwsbrief wat er allemaal is voorgevallen.

Deze zomer gaat het dan toch echt gebeuren. De lentekriebels slaan toe, als je ziet hoe snel dingen kunnen gaan en wie er allemaal de helpende hand uitsteekt.

Feestelijke start van de bouw op woensdag 16 mei

We gaan beginnen met bouwen! Op woensdag 16 mei trappen we om 15 uur de bouwfase feestelijk af. Wethouder Jan van der Meer is er bij om namens de gemeente ‘de eerste pallet te leggen’ en we gaan, jullie, de bezoekers aangenaam verrassen. Kom vieren en neem je vriendjes mee! Waar? Op onze bouwlokatie aan de Bemmelsedijk 3 in Lent.

Gebruiksovereenkomst voor de grond is getekend!

Juul tekende onlangs de overeenkomst voor het gebruik van het stukje grond in Lent, dat de komende jaren ‘over’ is voor het Huis van Overvloed.

Warm hart van Lars van Ginhoven

Ik heb een warm hart voor het Huis van Overvloed”, zegt Lars van Ginhoven van kringloopbedrijf 2Switch. En dat verklaart meteen zijn deelname en hulp aan het Huis.

Oproep

Voordat we gaan bouwen zoeken we nog wel naar handjes. Iedereen die wil helpen, kan zich bij ons melden. Verder zoeken we nog voormannen / uitvoerders die de bouw 1 dag per week professioneel kunnen begeleiden. Mannen die hun vak verstaan. Bouwvakkers met de nodige expertise, die een warm plekje in hun hart voor ons Huis van Overvloed hebben, tijd en energie over hebben en graag hun ervaring beschikbaar stellen, die roepen wij op zich vooral bij ons te melden. Iedereen die iemand kent in de bouw, iemand die in de zomer tijd heeft, verstand heeft van bouwen en onervaren enthousiastelingen kan aansturen, roepen wij op contact met ons te zoeken. Meld je via www.huisvanovervloed.nl/meedoen !

Lees ook over:

Geef een reactie