Onderzoek naar succesfactoren Huis van Overvloed

We bouwen een duurzaam huis met spullen die over zijn

Onderzoek naar succesfactoren Huis van Overvloed

5 maart 2013 Bouwen 2
Studenten doen onderzoek naar HVO

VLNR: Paul, Janise, Helena, Philipp en Marjolein.

Janise, Helena, Philipp en Marjolein zijn studenten aan de HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen). In het kader van hun opleiding Culturele en Maatschappelijke vorming doen de studenten een onderzoek voor Huis van Overvloed.  Op de foto zie je de studenten met hun begeleider Paul Beekers.

Dit is hun onderzoeksvraag:

Hoe kan het succesverhaal van het Huis van Overvloed ‘potentiële’ initiatiefnemers inspireren om projecten op te starten met betrekking tot sociale innovatie?

Ze gaan niet alleen op zoek naar antwoord op deze vraag, maar maken ook een video over het proces rond het Huis van Overvloed.

Je kunt hen helpen
Iedereen die meehelpt aan het Huis van Overvloed kan de studenten helpen door open te staan voor bijvoorbeeld interviews of enquêtes.

Wij vinden het geweldig dat deze studenten hun afstudeeropdracht wijden aan Huis van Overvloed en wensen ze heel veel succes!

2 antwoorden

 1. Edy van Midde schreef:

  Huis van Overvloed zou een mooi startpunt kunnen zijn voor een wereldwijd initiatief : hetzelfde idee een schooltje in een armland .
  Succes ! !
  Edy

  • Maureen schreef:

   Wat een goed idee, Edy! Waar en wanneer ga je het uitvoeren? We staan je graag bij met ons advies en delen graag onze ervaringen met je. Misschien komt de waardeverbinder daarbij ook goed van pas. We horen graag wat je vorderingen zijn. Succes!

Reacties zijn gesloten.