Ondertussen bij onze meubelmakers …

We bouwen een duurzaam huis met spullen die over zijn

Ondertussen bij onze meubelmakers …

27 februari 2013 Bouwen 1

Meubelmaker José aan het werkHet team van meubelmakers van het Huis van Overvloed zit in de tussentijd ook niet stil! Kijk maar.

Het is mooi zo’n gebouw, maar wil je er wat mee doen zul je het toch moeten inrichten. Een aantal ontwerpers, meubelmakers en andere vrijwilligers houdt zich bezig met het fabriceren van meubels uit hergebruikte materialen en van spullen die over zijn.

Bankjes
We kunnen in ieder geval zitten, want de bankjes zijn klaar. Dankzij ons interieurteam Karin, José, Linde, Sasja, Marcel en Michiel. Karin laat weten hoe ver ze zijn met de bankjes: “Samen met José (zie foto) druk bezig geweest met de bankjes, nu nog wieltjes en kleurloze lak erop en klaar!”

Nu kunnen ze aan de slag met de rest van het interieur! Karin licht toe, dat zij met hobbycentrum West de Nonnendaal bezig is met het maken van een bank met materiaal van een ladenkast. “Conrad  is de voorzitter van het bestuur en de regelman van Nonnendaal. Robin Dirksen is het hoofd van de naaiafdeling. Ibrahim naait de leerlappen voor de bank van de ladenkast aan elkaar. ”

Stand van zaken nu
En ze voegt eraan toe: “De leerlap schiet al aardig op maar door de dikte van het leer is de voorraad naalden op en nu wachten we op nieuwe. Conrad is bezig om te kijken of er iemand de sidetables wil maken en zo gauw er meer duidelijkheid is neemt hij contact met mij op.”

Mooi hoor, jongens. Oordeel zelf bij het zien van die noeste arbeid aan de bankjes op de foto’s hieronder. Binnenkort meer over Conrad en Robin van hobbycentrum West de Nonnendaal.

 

 

Één antwoord

  1. […] Karin is niet te beroerd om een schuurmachine of hamer plus spijkers vast te pakken en er lustig mee aan de slag te gaan. Ik zou zeggen, kom een keer kijken en stel zelf vast hoe comfortabel de krukjes zitten en hoe mooi het interieur geworden is dankzij Karin en haar interieurgroep. […]

Reacties zijn gesloten.