Drukwerk van MediaMail: hoe tof is dat?

We bouwen een duurzaam huis met spullen die over zijn

Drukwerk van MediaMail: hoe tof is dat?

25 mei 2012 Oorsprong van Overvloed 0

Hebben jullie die 2500 flyers en 100 posters van ons gezien? Die komen van Henny van Benthem van MediaMail. Tof!

MediaMail zit op het bedrijventerrein Bijsterhuizen in Wijchen. Het bedrijf zorgt voor “totaalservice op het gebied van drukwerk”. Die hadden we niet nodig, maar zo’n flyer en een poster konden we goed gebruiken om meer mensen te kunnen bereiken die eventueel mee willen helpen met het opzetten en bouwen van het Huis van Overvloed. Wij vroegen Henny van Benthem naar zijn beweegredenen om ons een hand toe te steken.

Waarom doe jij mee met Huis van Overvloed?

Ik doe mee met het Huis van de Overvloed, omdat ik ervan uitga , dat we met z’n allen met de materialen die er maar liggen veel kunnen realiseren. Mijn mening is dat dergelijke huizen bestemd zouden moeten zijn voor hen die de kosten (bijna) niet kunnen dragen. Ik stel dus voor geen “wijk van de overvloed” te maken, maar een Opvanghuis in de zorg bijvoorbeeld.

Wat voor overvloed kom jij tegen in je werk en leven?

Klinkt vreemd, maar wij proberen klanten te bewegen niet meer te maken aan drukwerk dan wat nodig is. Wij helpen daarom bij het vinden van de doelgroep, maar selectiever. Digitaal drukken veroorzaakt dit ook prettig. Is feitelijk antwoord op 2 en 3.

Wat doe je er nu mee?

Overvloed in werk en leven. Mensen werken met lonen op Chinees niveau. Krijgen meer producten te fabriceren aangeboden. Men eet gezamenlijk. Zelfvoorziening op hoog niveau. Iedereen heeft werk, besteding, te eten, te recreëren etc.

Wat heb jij nog nodig, wat zoek jij? Misschien kan een lezer je wel helpen.

Wat wij nodig hebben of liever gezegd kunnen bieden is deeltijdarbeid. Dat kan 2 uur per week zijn of 10 uur per week. Opdrachten met pieken en dalen. Als we daarop kunnen anticiperen met flexibele arbeid zou mooi zijn…