Matrasvulling voor interieur

We bouwen een duurzaam huis met spullen die over zijn

Matrasvulling voor interieur

7 december 2012 Oorsprong van Overvloed 5

De Nijmeegse Matrassenfabriek aan de Weurtseweg maakt talloze matrassen in alle soorten maten. Koudschuim, traagschuim, nasa-schuim, je kunt het zo gek niet verzinnen of ze maken er lekkere bedjes van.

Het schuim komt in grote brokken aangeleverd, waar zij steeds een stuk afsnijden dat ze nodig hebben. ‘net als met kaas eigenlijk’ zegt de medewerker die ‘niet in de krant hoeft.’ Op een gegeven moment houd je dus een stuk over waar je geen matras van kunt maken.

Gelukkig is ons interieurteam creatief en kunnen zij deze schuimresten gebruiken als vulling voor de bankjes en zitjes die zijn gan maken. Karin van de Ven (foto onder): ‘Ik ben er heel blij mee, het is goed spul en het is zo ontzettend veel! Daar gaan we binnenkort mee aan de slag. Als mensen willen helpen met het maken van meubels of kussens, timmeren of naaien, dat kan. Graag! We gaan workshops houden zodat mensen het kunnen leren terwijl ze werken aan het interieur van Huis van Overvloed.’

Wil je weten wanneer dit plaats vindt? Meld je hier aan om op de hoogte te blijven.

 

 

5 antwoorden

 1. Valerie schreef:

  Hallo allemaal!

  Ik ben benieuwd naar die workshop meubelen maken, lijkt me super leuk!
  Ik heb zelf nog een super stevig, hufterproof bureau in de aanbieding. Ik kan hem helaas zelf niet brengen, maar neem even contact met me op als iemand het wil ophalen!

  Ik hoor graag van jullie!

  Hartelijke groet,

  Valerie

  • Juul schreef:

   Hoi Valerie, leuk dat je mee wilt werken aan de meubels! We zagen je aanmelding al in de waardeverbinder, fijn! Op dit moment hebben we het bureau niet nodig, dus misschien kun je er iemand anders blij mee maken.

   warme groet,

   Juul

Reacties zijn gesloten.