Lentmark en Huis van Overvloed helpen elkaar

We bouwen een duurzaam huis met spullen die over zijn

Lentmark en Huis van Overvloed helpen elkaar

9 november 2011 Bouwen 0

Pepijn Sluiter, architect van Lentmark #1, en Ralf van Tongeren, architect van het Huis van Overvloed, hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn tot een overeenkomst gekomen. Wij krijgen van Lentmark #1 de constructieve balken die over zijn, als wij helpen met het afbreken van de zaagloods. Handjes gezocht, dus, voor het sloopwerk op donderdag 24 en vrijdag 25 november én voor het transport van het materiaal op zaterdag 26 november. Wie meldt zich?

Het gaat naar schatting om 20 balken van ongeveer 6 meter lang en 96x196mm dik! Verder krijgen we ook het hout waar hun timmerloods van is gemaakt tot onze beschikking.

Tegenprestatie

Als tegenprestatie helpen wij mee met het afbreken en het zelf afvoeren van het ons beloofde materiaal. Ook hier zitten weer de nodige balken tussen, maar ook veel plaatmateriaal van ongeveer 75 m2. Hoe cool is dat! Pepijn en de rest van je team: bedankt!!

Actie

De eerst volgende actie die we met z’n allen gaan ondernemen, is het veiligstellen van de materialen die over zijn bij Lentmark #1. De planning is als volgt (afhankelijk van hoe snel en goed de laatste loodjes bij Lentmark #1 gaan):

  • start ontmanteling timmerwerf week 47 maandag 21 november
  • einde ontmanteling timmerwerf week 47 donderdag/ vrijdag (24/ 25 november): voor deze dagen zijn “handjes” nodig !
  • transport materialen naar de Waarmakerij op zaterdag 26 november: ook op deze dag staan we te springen om hulp !

Er hebben zich al wat handjes gemeld: Johan, Jan Willem, Ronald, Marcel (vrijdag) en Ralf van Tongeren. Maar er is natuurlijk meer hulp nodig voor deze klus.

Geef een reactie