Interieur voor Huis van Overvloed in de maak

We bouwen een duurzaam huis met spullen die over zijn

Interieur voor Huis van Overvloed in de maak

9 oktober 2012 Bouwen 1

Het interieurteam van het Huis van Overvloed (Karin, Linde, Sasja en Michiel) is druk met een prachtig ontwerp voor de inrichting van het huis. We lichten hier een tipje van de sluier op.

De bouw van het Huis van Overvloed is nog in volle gang, maar er wordt nu al volop nagedacht over de inrichting. Wil je ook mee helpen, doe dan mee. Er is een speciaal team aan de slag gegaan, bestaande uit een meubelmaker en een paar interieurontwerpsters.

Natuurlijk werken ze met materiaal dat over is. Zo komt het hout van de krukjes bijvoorbeeld van kistjes van Lincoln Electric uit Nijmegen.

3D impressie

Voor het ontwerp heeft het team 3D impressies gemaakt. En het wordt mooi! Kijk maar naar de foto’s hieronder.

Wat is er nog nodig?

Het belooft een bijzonder interieur te worden met een hangende tafel van 6,5 meter lang en minimaal 90 centimeter breed. Hiervoor hebben we nog 2 tot 3 lange platen nodig. De andere tafel is meer een soort rijdende bar. Die wordt 3,30 meter bij 0,50 centimeter. Ook hier zijn nog mooie, vlakke platen voor nodig.

Meubelmaakdag

Er gaat heel wat werk zitten in het interieur. Een krukje zit vol met barsten en spijkers die eruit gehaald moeten worden. En voordat het in elkaar gezet is, zijn er behoorlijk wat handjes nodig.

Om iedereen een kans te geven te leren hoe je zo’n krukje maakt en afwerkt, organiseert het interieurteam een keer een meubelmaakdag. Het werk bestaat vooral uit schuren, het splinter-/spijkervrij maken van de kistjes en het maken van kussens. Houdt de waardeverbinder in de gaten, als je wilt weten wanneer de meubelmaakdag precies is!

Één antwoord

  1. […] promotie van het huis. Op dit moment is ze druk met de coördinatie van de interieurgroep en het ontwerpen en in elkaar zetten van meubels voor het huis. Een aantal meubels is ondertussen al in het huis […]

Reacties zijn gesloten.