Huis van Overvloed goes Hollywood!

We bouwen een duurzaam huis met spullen die over zijn

Huis van Overvloed goes Hollywood!

28 april 2011 Bouwen 0

Huis van Overvloed goes Hollywood!

Het is helemaal geweldig hoeveel mensen willen helpen met het Huis van Overvloed. Van alle kanten wordt hulp geboden. Of het nu gaat om isolatieplaten, folie, dakbedekking, schroeven, stoeptegels, pallets, meubilair of duurzame energie, heel veel mensen en bedrijven geven spullen, tijd en aandacht: kortom sociale overwaarde.

We hebben regelmatig behoefte aan vervoer, voor het ophalen van spullen. Dus mocht je iemand kennen met een bakkie/bestelbus/vrachtwagen? Vraag dan of ze een keer voor ons willen rijden. Meehelpen mag dan natuurlijk altijd.

 

Trailer in LUX

Camera’s houden van het Huis van Overvloed, dat blijkt. Er is inmiddels een leuke uitzending geweest van Gelderse Koppen over HVO. En nu is er een fantastische trailer gemaakt, die je binnenkort kan zien in LUX. Hoe cool is dat? En dat allemaal zonder geld! Wil je weten wat de media nog meer over HVO schrijft? Kijk dan hier .

 

Staal en krachtpatsers

We zoeken nog een aantal stalen balken om het Huis van Overvloed stevig te maken. Weet jij er een paar te vinden? Of ken jij een bedrijf dat ergens gaat slopen en niets met dit soort balken kan? Geef het aan ons door. Hulp hierbij in de vorm van krachtpatsers, of sterke machines is natuurlijk ook welkom!

 

En ook nog dit…

Van het Huis van Overvloed wordt door een professionele filmploeg een documentaire gemaakt. Wordt vervolgd dus! We houden je op de hoogte. Kijk op de website voor het laatste nieuws, enne…ken je nog mensen die mee willen helpen? Graag! www.huisvanovervloed.nl

Geef een reactie