We gaan de hoogte in!

We bouwen een duurzaam huis met spullen die over zijn

We gaan de hoogte in!

24 oktober 2012 Bouwen 0

Terwijl de klinkers nog nadampen van ons ‘we zijn op de helft’-feest van vorige week is de rest van de bouwplanning nu bijna rond. We gaan de hoogte in! en dan gaat het snel…

We starten de komende weken op een nog nader te bepalen datum -als de puntjes op de i staan- en dan werken we 6 weken lang, 4 dagen per week, van dinsdag t/m vrijdag, hele dagen. Er zijn dan iedere dag een leermeester van VandeWater Bouw en leerlingen van bouwopleiding Born aanwezig. Zij bewaken de voortgang en werken in hun tempo en stijl door. Wij, jullie, jij, meebouwer, kan altijd mee blijven doen, graag zelfs! Aanmelden kan als vanouds via de waardeverbinder.

Als het allemaal lukt, en dat kan bijna niet anders met hulp van deze experts, dan staat er eind december een casco huis van overvloed: een kaal, dicht pand met dak en al. Daarna kunnen we het weer zonder de jongens van Born af en gaan we richting elektra, zonnepanelen, keuken en inrichting.

Ondertussen is het meubelmaakteam bezig om meubelmaakdagen te plannen. Je kunt dan lekker meeklussen aan onze meubels o.l.v. interieurchefjes Michiel en Karin. Je merkt vanzelf via de waardeverbinder wanneer deze dagen zijn en wat zij nog nodig hebben.