Bewonder onze kunstzinnige installatie in de etalage van Het Groene Hert!

We bouwen een duurzaam huis met spullen die over zijn

Bewonder onze kunstzinnige installatie in de etalage van Het Groene Hert!

22 augustus 2011 In de Media 2

Het Groene Hert stelt de etalage van de winkel aan de Burchtstraat ter beschikking voor een kunstzinnige installatie, die symbool staat voor het nog te bouwen Huis van Overvloed. Sinds kort is het kunstwerk te bewonderen achter de glazen zijpui van Het Groene Hert aan de Mariënburgsestraat.

Kunstzinnige installatie in etalage Groene Hert

Het Groene Hert is opgericht voor de verkoop van milieuvriendelijke producten, duurzaam advies, subsidie en netwerken. Aangezien duurzaamheid en energiezuinig bouwen tot de doelstellingen behoren van zowel het Huis van Overvloed als van Het Groene Hert is het bijna vanzelfsprekend, dat zij elkaar gevonden hebben.

Beschrijving

Het kunstzinnige project is ondermeer opgebouwd uit pallets, die ook bij het bouwen van het Huis van Overvloed in de lente van 2012 een belangrijk onderdeel vormen van het huis. De dekens die door de openingen van de pallets zijn geregen en een kleurig patchwork vormen symboliseren het isolatiemateriaal, waarmee de wanden gevuld worden. De geplande fundering van het huis bestaat uit stoeptegels en die komen ook weer terug in het kunstwerk.

Ontwerp

Het ontwerp van deze installatie is van leden van het interieurteam van het Huis van Overvloed, Karin van de Ven en Jose Hegeman.

Waar?

De etalage waar de installatie van het Huis van Overvloed te vinden is, is te bewonderen in de Mariënburgsestraat, een zijstraat van de Burchtstraat.

Create your own video slideshow at animoto.com.

Fotoreportage

Hieronder volgt een fotoreportage van de totstandkoming van de installatie, het vervoer met hulp van enthousiaste vrijwilligers Karin, Marcel, Yvonne en Maureen en de opbouw van in de etalage van Het Groene Hert. Juul heeft de presentatie gemaakt die te zien is op de monitor, die onderdeel uitmaakt van de installatie.

OntwerpenJosé

Demontage voor vervoer naar Groene HertHeb me wagen volgeladen...Klaar voor vervoerUitladenOpbouwen in de etalageStylist aan het werkPrepareren presentatiePresentatie looptlaatste hand

 

 

 

2 antwoorden

  1. […] van de Ven heeft eerder voor het Huis van Overvloed de etalage ingericht van het Groene Hert ter promotie van het huis. Op dit moment is ze druk met de coördinatie van de interieurgroep en […]

  2. […] van de Ven has also decorated the display window of the Groene Hert to promote the House of Plenty. At the moment she is busy with coordinating the interior group and […]

Reacties zijn gesloten.