Nieuwsbrief 13 januari 2011

We bouwen een duurzaam huis met spullen die over zijn

Nieuwsbrief 13 januari 2011

13 januari 2011 Bouwen 0

De eerste!

Hierbij ontvang je de eerste nieuwsbrief van het Huis van Overvloed. Je ontvangt deze omdat jouw e-mail adres is opgenomen in het openbare Google-document. Indien je deze nieuwsbrief toch liever niet meer ontvangt dan kun je je afmelden door te klikken op de link onderin.

De website

De website van het Huis van Overvloed staat online en wordt dagelijks aangevuld en verbeterd. Suggesties, verbeteringen en aanvullingen kun je doorgeven aan Niels (Stuur een mailtje naar niels@mokolo.nl). Heb je de website nog niet gezien, klik dan hier: www.huisvanovervloed.nl

Het Google-document

Het Google document is geconcretiseerd en opgeschoond. Het is daardoor een stuk overzichtelijker geworden wat er nodig is, wat er al ondernomen is en door wie, wie er benaderd zijn, wat prioriteit heeft, etc. Klik hier om het Google-document te openen: //bit.ly/cGBVZd. Let op: het Google-document bestaat uit meerdere tabbladen. Helemaal onderin kun je kiezen welk tabblad je wilt bekijken.

Specifieke vraag

Specifieke vraag aan jullie om komende week/twee weken te kijken wat hij of zij kan regelen wat betreft de volgende materialen:
– Ducktape en Tesatape. Liefst brede rollen, zoveel mogelijk (het exact benodigde aantal is lastig in te schatten in deze fase).
– Stoeptegels van beton, 2000 stuks (30x30x4,5cm). Vanaf zaterdag 29 januari, en iedere zaterdag in februari zullen er ophaaldagen plaatsvinden.
Tot zover deze nieuwsbrief!

Geef een reactie