Eerste bouwmaterialen gearriveerd

We bouwen een duurzaam huis met spullen die over zijn

Eerste bouwmaterialen gearriveerd

11 mei 2012 Bouwen 0

Eerste bouwmaterialen gearriveerd

Het was dauwtrappen vanochtend. Om 7 uur kwam namelijk de bouwcontainer aan die we mogen lenen van Mastermate. Johan was vanochtend om 5.30 uur uit Sliedrecht vertrokken om de bouwcontainer naar ons te brengen. Na wat heen en weer gedraai op de dijk is het hem gelukt om de container op een voor ons fijne plek neer te zetten. Fijn om er spullen in op te kunnen slaan en -niet onbelangrijk- een bakkie koffie in te zetten.

Wat blijkt er in de container te zitten? Allerlei bouwmaterialen die Mastermate over had en die wij goed kunnen gebruiken! Philip en Wim hadden op ons verlanglijstje gekeken en hun magazijn uitgeplozen. Fijn om zo geholpen te worden.

Krap een uur later arriveerden 10.000 klinkers die MBI Beton over had. BArt kwam ze brengen met zijn enorme oplegger. Een van hun klanten had ze te veel besteld en deze zijn dus over. Ongelooflijk! We zijn blij dat we deze overvloed kunnen benutten. De klinkers vormen een belangrijk onderdeel van onze fundering.

We zijn blij dat we bij de feestelijke aftrap van de bouw woensdag a.s. (16 mei om 15 uur) al van alles kunnen laten zien. Als je ook wilt komen en de start met ons wilt vieren, je bent welkom!

Geef een reactie