Belmiddag

We bouwen een duurzaam huis met spullen die over zijn

Belmiddag

4 oktober 2011 Bouwen 0

Wie zit er graag aan de telefoon en wil voor het Huis van Overvloed rondbellen voor balken en schroeven? We houden een belmiddag op dinsdag 1 november van 13.00 tot 16.00 uur.

We hebben een callcenter aangeboden gekregen om te bellen naar bedrijven, die eventueel hun steentje willen bijdragen aan het Huis van Overvloed. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig.

Handjes

Want bouwen doe je niet alleen met je handen, maar ook met een luisterend oor en een vlotte babbel, zo zijn wij achter gekomen. Nog voordat de eerste steen gelegd is, is er veel voorbereiding nodig. De spullen die wij krijgen aangeboden om te bouwen, komen niet vanzelf naar ons toe. Daar moeten we wel wat voor doen. En dit laatste half jaar voor de aftrap in het voorjaar van 2012 willen we graag het laatste materiaal bij elkaar sprokkelen. Zodra het bestemmingsplan is goedgekeurd en we de bouwvergunning hebben (waarschijnlijk in het voorjaar van 2012), gaat de spade de grond in en gaan de handjes uit de mouwen. Dan willen we alles voorhanden hebben en niet meer hoeven zoeken naar het hoog nodige materiaal.

Oproep

Wie doet mee in deze laatste spurt? En vooral: wie denkt er mee? Meld je aan en help ons balken en schroeven vinden. Die laatste loodjes voordat wij kunnen gaan bouwen. 2012 wordt dan vast een heel mooi jaar!