Waardeverbinder nu open voor andere projecten

waardeverbinderSlimme mensen van Dreamyourweb maakten voor Huis van Overvloed de Waardeverbinder, een toepassing waar projecten, helpers en materiaal aan elkaar worden gekoppeld. Een handige manier om als projectteam vragers en helpers met elkaar te verbinden.

Het is een prachtig een veel gebruikt middel geworden, vandaar dat we het graag kado wilden doen aan iedereen. Dreamyourweb heeft de Waardeverbinder nu zo verbouwd, dat het ook open staat voor andere initiatieven. Dus als jij een mooi initiatief hebt, waarbij je hulp kunt gebruiken, dan is dat nu mogelijk met de Waardeverbinder.

In deze video zie je hoe de Waardeverbinder werkt.

Aanmelden projecten
Heb je een mooi project waarvoor je de Waardeverbinder wil inzetten? Stuur dan een mail naar info@huisvanovervloed.nl Wij zorgen dan dat jouw initiatief op de Waardeverbinder komt te staan.

Natuurlijk is het ook nog mogelijk het Huis van Overvloed te helpen.  Aanmelden kan hier.

De Waardeverbinder laat dingen lukken. Met dank aan de mensen van Dreamyourweb!

Laatste nieuws

Wat blijft, is de herinnering

We kunnen het terrein van het Huis van Overvloed weer schoon en in oude staat teruggeven aan de natuur en de gemeente Nijmegen. Het Terras van Overvloed is gesloopt en het puin, dat voor de fundering voor het Huis van Overvloed gebruikt is, is weggehaald. Avontuur Ons avontuur, dat het Huis van Overvloed heette, is voorbij en afgerond. Alles wat nog opgeslagen stond op het terrein is afgevoerd. We leveren deze mooie plek aan het meertje achter de Bemmelse Dijk bij Lent op, zoals we het hebben aangetroffen. Voetstappen Zo zouden we met alles in de wereld moeten omgaan: "Leave your footprints, take only pictures." Onze voetstappen spoelen in dit geval bij de eerste overstroming wel weg, zodra het overloopgebied klaar is voor het project "Ruimte voor de Rivier". Maar de foto’s en onze ervaring blijven. Wat blijft, is de herinnering.   … [Lees verder...]