Even sjouwen, maar dan heb je ook wat!

 

Tjonge, wat wordt er hard gewerkt bij het HVO!

Het was prachtig weer gisteren. Maar dat weerhield Ronald, Juul, Yvonne, Johan, Marcel, Bram en Joep en Jan en zijn mannen er niet van te sjouwen. Want er moest heel veel  hout, houten balken, kozijnen en 2000 stoeptegels worden versjouwd naar de definitieve locatie van HVO.

Maar we hoefden gelukkig niet alles met de hand te doen. We kregen hulp van 2Switch uit Arnhem met een vrachtwagen en maar liefst 3 sterke mannen. De balken werden met de hand versjouwd, en de stoeptegels konden gelukkig op pallets worden verplaatst.  En wat dachten jullie van kleine Joep? Zo klein als hij is, hij deed gewoon mee!

Het was zweten en har werken, maar dan heb je ook wat. Nu ligt dus al dit bouwmateriaal alvast bij de locatie. Het wordt steeds mooier daar!

 

Laatste nieuws

Wat blijft, is de herinnering

We kunnen het terrein van het Huis van Overvloed weer schoon en in oude staat teruggeven aan de natuur en de gemeente Nijmegen. Het Terras van Overvloed is gesloopt en het puin, dat voor de fundering voor het Huis van Overvloed gebruikt is, is weggehaald. Avontuur Ons avontuur, dat het Huis van Overvloed heette, is voorbij en afgerond. Alles wat nog opgeslagen stond op het terrein is afgevoerd. We leveren deze mooie plek aan het meertje achter de Bemmelse Dijk bij Lent op, zoals we het hebben aangetroffen. Voetstappen Zo zouden we met alles in de wereld moeten omgaan: "Leave your footprints, take only pictures." Onze voetstappen spoelen in dit geval bij de eerste overstroming wel weg, zodra het overloopgebied klaar is voor het project "Ruimte voor de Rivier". Maar de foto’s en onze ervaring blijven. Wat blijft, is de herinnering.   … [Lees verder...]