Opening op 14 september

Het is zover! Het Huis van Overvloed opent binnenkort de deuren. De feestelijke opening op zaterdag 14 september 2013.

Er is gebeld, gemaild, getimmerd, gezaagd, geschuurd, vervoerd, gesjouwd, gewerkt, gepast en gemeten, maar vooral ook veel gelachen. In weer en wind, bij nacht en ontij, sneeuw of geen sneeuw. De handjes hebben behoorlijk gewapperd. En het is af!

Artistieke foto Huis van Overvloed

©Ralf van Tongeren, Architect Platform M3

Het Huis van Overvloed staat klaar om in gebruik te worden genomen en dat gaan we na de zomer vieren.

Werk- en ontmoetingsplek
Het Huis van Overvloed wordt een werk- en ontmoetingsplek waar ondernemende mensen met sociale en duurzame ideeën en dromen kunnen groeien. Als jij je hierin herkent, dan ben je van harte welkom te komen werken op de open coworkdagen. Je kunt het pand ook een dag of dagdeel gebruiken om met je team samen te werken.

Openingsfeest
Op zaterdag 14 september 2013 is het openingsfeest. Iedereen is welkom, of je nu meebouwer bent, iets hebt gegeven, of gewoon nieuwsgierig bent.  Meer hierover volgt, maar noteer de datum alvast in je agenda! Hou deze site, facebook of twitter in de gaten voor updates. Ondertussen gaan wij achter de schermen door met de voorbereiding van een leuk feest en het inrichten van het Huis.

Laatste nieuws

Wat blijft, is de herinnering

We kunnen het terrein van het Huis van Overvloed weer schoon en in oude staat teruggeven aan de natuur en de gemeente Nijmegen. Het Terras van Overvloed is gesloopt en het puin, dat voor de fundering voor het Huis van Overvloed gebruikt is, is weggehaald. Avontuur Ons avontuur, dat het Huis van Overvloed heette, is voorbij en afgerond. Alles wat nog opgeslagen stond op het terrein is afgevoerd. We leveren deze mooie plek aan het meertje achter de Bemmelse Dijk bij Lent op, zoals we het hebben aangetroffen. Voetstappen Zo zouden we met alles in de wereld moeten omgaan: "Leave your footprints, take only pictures." Onze voetstappen spoelen in dit geval bij de eerste overstroming wel weg, zodra het overloopgebied klaar is voor het project "Ruimte voor de Rivier". Maar de foto’s en onze ervaring blijven. Wat blijft, is de herinnering.   … [Lees verder...]