Ontmoet andere meebouwers op 19 juni in LUX

Voor iedereen die al meegeholpen heeft of interesse heeft om mee te doen met de bouw van Huis van Overvloed organiseren wij een Meet & Greet op 19 juni in LUX. Kom en ontmoet ons en elkaar.

Je hoort dan de actuele stand van zaken van het project, je ontmoet andere meebouwers en je kunt ze zelf gelijk aanmelden ook mee te doen. We maken er een informele, gezellige bijeenkomst van.

Kom als je wilt en neem je vrienden mee. Aanmelden hoeft niet, entree is vrij.

Meet & Greet
dinsdag 19 juni
van 20.00 tot 21.30 uur
LUX, zaal 7

1 Reactie op Ontmoet andere meebouwers op 19 juni in LUX

Laatste nieuws

Wat blijft, is de herinnering

We kunnen het terrein van het Huis van Overvloed weer schoon en in oude staat teruggeven aan de natuur en de gemeente Nijmegen. Het Terras van Overvloed is gesloopt en het puin, dat voor de fundering voor het Huis van Overvloed gebruikt is, is weggehaald. Avontuur Ons avontuur, dat het Huis van Overvloed heette, is voorbij en afgerond. Alles wat nog opgeslagen stond op het terrein is afgevoerd. We leveren deze mooie plek aan het meertje achter de Bemmelse Dijk bij Lent op, zoals we het hebben aangetroffen. Voetstappen Zo zouden we met alles in de wereld moeten omgaan: "Leave your footprints, take only pictures." Onze voetstappen spoelen in dit geval bij de eerste overstroming wel weg, zodra het overloopgebied klaar is voor het project "Ruimte voor de Rivier". Maar de foto’s en onze ervaring blijven. Wat blijft, is de herinnering.   … [Lees verder...]