Beelden van uit de lucht

Paul Spaaij van Videair.nl heeft gebruik kunnen maken van een paar dagen mooi weer. Hij heeft tijdens de vlucht met zijn paraglider beelden van uit de lucht gemaakt van het Huis van Overvloed.

Het is op de beelden van uit de lucht goed te zien hoe ver we al zijn met het bouwen van het Huis van Overvloed. Het harde werken werpt zijn vruchten af. De luchtfoto’s van Paul Spaaij geven daar een duidelijk beeld van. Ook de nieuwe verkeerssituatie rondom het huis en de prachtige ligging in het groen is zichtbaar gemaakt.

Paraglider
Paul gaat er regelmatig op uit om beelden van uit de lucht te maken. Hij kan vanaf zijn paraglider filmpjes en foto’s maken en dat doet hij voor diverse bedrijven. En ook wel eens voor het Huis van Overvloed.

Hoogtevrees
Hieronder de laatste oogst van deze verdienstelijke fotograaf zonder hoogtevrees!

Laatste nieuws

Wat blijft, is de herinnering

We kunnen het terrein van het Huis van Overvloed weer schoon en in oude staat teruggeven aan de natuur en de gemeente Nijmegen. Het Terras van Overvloed is gesloopt en het puin, dat voor de fundering voor het Huis van Overvloed gebruikt is, is weggehaald. Avontuur Ons avontuur, dat het Huis van Overvloed heette, is voorbij en afgerond. Alles wat nog opgeslagen stond op het terrein is afgevoerd. We leveren deze mooie plek aan het meertje achter de Bemmelse Dijk bij Lent op, zoals we het hebben aangetroffen. Voetstappen Zo zouden we met alles in de wereld moeten omgaan: "Leave your footprints, take only pictures." Onze voetstappen spoelen in dit geval bij de eerste overstroming wel weg, zodra het overloopgebied klaar is voor het project "Ruimte voor de Rivier". Maar de foto’s en onze ervaring blijven. Wat blijft, is de herinnering.   … [Lees verder...]