Frank Los, de creatieve bijna-alleskunner maakt een cartoon

Sommige mensen maken en doen zo’n bijzondere dingen dat we ze graag betrekken bij Huis van Overvloed. Zo ook Frank Los. Hij is niet alleen karikaturist, dichter, ceremoniemeester, verslagtekenaar en spreker, hij ontwikkelde ook de transparante kerk: een opblaasbare, transparante kerk van 15 meter groot voor speciale bijeenkomsten. We vroegen Frank of hij wilde helpen en hij ging meteen aan de slag. Hij heeft een cartoon gemaakt die we gaan gebruiken voor onze wervingscampagne. Even bellen met Frank dus.

Hoi Frank, waarom doe je mee?

Ik doe mee aan Huis van Overvloed omdat het initiatief mij enorm aanspreekt. Je hoeft niet met de wereld te vechten als je hem mooier wilt maken. Je kunt gewoon beginnen met mooie dingen doen! Ik kom overvloed tegen in wat ik bij kan dragen aan de wereld. Het liefste doe ik dat zonder mij bezig te houden met zoiets als geld. Datgene doen wat ik leuk vind heeft al genoeg waarde in zichzelf. Ik vind het wel jammer dat geld nodig is. Daarom denken we er vaak aan om in een woonwagen te wonen zodat we met weinig genoeg hebben. Regelmatig coach ik iemand voor noppes. Vaak maak ik tekeningen voor anderen. Ik help graag. Ik denk graag mee. Ik leg graag contacten voor anderen.

Fijn dat je helpt Frank. Waar kunnen de lezers jou mee helpen?

Op dit moment ben ik bezig met mijzelf in de wereld neer te zetten als visuele facilitator. Ik gebruik mijn kwaliteiten als tekenaar om bruikbare beelden te maken bij doelgerichte bijeenkomsten. Ik kan contacten gebruiken die mij kunnen helpen om daar te komen waar ik bij kan dragen.

Heb jij een tip voor Frank? zoek hem op en help hem als je wilt!

Geef een reactie

Laatste nieuws

Wat blijft, is de herinnering

We kunnen het terrein van het Huis van Overvloed weer schoon en in oude staat teruggeven aan de natuur en de gemeente Nijmegen. Het Terras van Overvloed is gesloopt en het puin, dat voor de fundering voor het Huis van Overvloed gebruikt is, is weggehaald. Avontuur Ons avontuur, dat het Huis van Overvloed heette, is voorbij en afgerond. Alles wat nog opgeslagen stond op het terrein is afgevoerd. We leveren deze mooie plek aan het meertje achter de Bemmelse Dijk bij Lent op, zoals we het hebben aangetroffen. Voetstappen Zo zouden we met alles in de wereld moeten omgaan: "Leave your footprints, take only pictures." Onze voetstappen spoelen in dit geval bij de eerste overstroming wel weg, zodra het overloopgebied klaar is voor het project "Ruimte voor de Rivier". Maar de foto’s en onze ervaring blijven. Wat blijft, is de herinnering.   … [Lees verder...]