Handjes van de week: dakdekker Dennis Vermeeren

Dakdekker Dennis VermeerenDakdekker Dennis Vermeeren is de eigenaar van Senadak. Hij heeft het Huis van Overvloed al talloze keren geholpen.

Deze handjes van de week zijn onmisbaar voor de totstandkoming van het huis!

Wat doet Dennis voor het Huis van Overvloed?

“Ik geef advies over het dak, heb meegeholpen de dakisolatie te plaatsen, de dakbedekking aangebracht en de dakdoorvalbeveiliging geïnstalleerd.” Het is mogelijk om op het platte dak van het Huis van Overvloed te komen en te genieten van het uitzicht. Om te voorkomen dat er iemand over de rand naar beneden kukelt, heeft Dennis een hek gemaakt aan de dakrand van het huis: de dakdoorvalbeveiliging.

Waarom doe jij mee met Huis van Overvloed?

“Ik doe hier aan mee, omdat ik het idee erg goed vind en me bewust ben van allerlei overvloed, maar tevens ook graag een helpende hand biedt.”Dennis van Senadak

Wat voor overvloed kom jij tegen in je werk en leven?

“Ik kom zowel in mijn werk als in het dagelijkse leven overal overvloed tegen. Zoals iedereen overvloed tegenkomt! Je moet het alleen willen zien.” De dakdekker voegt er nog aan toe: “Denk maar aan alle producten in winkels et cetera.”

Wat doe je er nu mee?

“Ik probeer er bewuster mee om te gaan in de zin van bijvoorbeeld: ik koop bijna niets meer op voorhand (voorraad) en als ik wat dan ook over heb, probeer ik er iemand anders blij mee te maken.”

Wat heb jij nog nodig, wat zoek jij? Misschien kan een lezer je wel helpen.

“Ik heb eigenlijk niets nodig op dit moment, ben tevreden.” Dan bedenkt hij zich: “Meer opdrachten zijn natuurlijk altijd goed!!” Dennis is te vinden via zijn website.

Kijk in de waardeverbinder  of Dennis aan het werk is op de bouwplaats van het Huis van Overvloed en geef jezelf op, als je ook een handje wilt uitsteken.

Laatste nieuws

Wat blijft, is de herinnering

We kunnen het terrein van het Huis van Overvloed weer schoon en in oude staat teruggeven aan de natuur en de gemeente Nijmegen. Het Terras van Overvloed is gesloopt en het puin, dat voor de fundering voor het Huis van Overvloed gebruikt is, is weggehaald. Avontuur Ons avontuur, dat het Huis van Overvloed heette, is voorbij en afgerond. Alles wat nog opgeslagen stond op het terrein is afgevoerd. We leveren deze mooie plek aan het meertje achter de Bemmelse Dijk bij Lent op, zoals we het hebben aangetroffen. Voetstappen Zo zouden we met alles in de wereld moeten omgaan: "Leave your footprints, take only pictures." Onze voetstappen spoelen in dit geval bij de eerste overstroming wel weg, zodra het overloopgebied klaar is voor het project "Ruimte voor de Rivier". Maar de foto’s en onze ervaring blijven. Wat blijft, is de herinnering.   … [Lees verder...]