Dakspul

Na het avontuur van de dakplaten, is het dakverhaal nog niet af. Want we moeten ook goed spul hebben om het dak droog te houden en te isoleren. Want als toekomstig uitkijkpunt, krijgt het dak behoorlijk wat te verduren.

Gelukkig is daar Marcel de jong van CCM Europe.  Hij werkte graag mee om ervoor te zorgen dat het Huis van Overvloed een gaaf dak krijgt. En dus kregen we EPDM dakbedekking, waarmee dat gegarandeerd lukt. Dank!

Op zaterdag 22 december wordt het dak verder afgemaakt onder het toeziend oog van een professionele dakdekker. Wil je nog meehelpen? Kijk dan voor deze of andere klussen op de Waardeverbinder.

 

Dakbedekking gebracht

 

2 Reacties op Dakspul

Laatste nieuws

Wat blijft, is de herinnering

We kunnen het terrein van het Huis van Overvloed weer schoon en in oude staat teruggeven aan de natuur en de gemeente Nijmegen. Het Terras van Overvloed is gesloopt en het puin, dat voor de fundering voor het Huis van Overvloed gebruikt is, is weggehaald. Avontuur Ons avontuur, dat het Huis van Overvloed heette, is voorbij en afgerond. Alles wat nog opgeslagen stond op het terrein is afgevoerd. We leveren deze mooie plek aan het meertje achter de Bemmelse Dijk bij Lent op, zoals we het hebben aangetroffen. Voetstappen Zo zouden we met alles in de wereld moeten omgaan: "Leave your footprints, take only pictures." Onze voetstappen spoelen in dit geval bij de eerste overstroming wel weg, zodra het overloopgebied klaar is voor het project "Ruimte voor de Rivier". Maar de foto’s en onze ervaring blijven. Wat blijft, is de herinnering.   … [Lees verder...]