Dag van Overvloed op 14 september. Kom en vier mee!

Dag van Overvloed

We hebben laten zien dat je een huis kunt bouwen met spullen die over zijn en met mensen die willen helpen. We hebben laten zien dat er zo veel overvloed is en dat je het waardevol kunt maken. Dat gaan we vieren op Dag van Overvloed, op de mooie plek waar Huis van Overvloed stond voor de brand.

We vieren op 14 september met jou onze overvloed en dat doen we door zo veel mogelijk mensen elkaar te laten helpen. Ook jou! Dus kom en neem mee:

  • je eigen verlanglijstje!
  • iets lekkers om te delen
  • iets moois en heels dat je over hebt, om weg te geven…

Natuurlijk kun je op Dag van Overvloed ook zien hoe Huis van Overvloed er uit zag. Met foto’s, verhalen, meubels en andere overblijfselen maken we dat zichtbaar. Gewoon lekker hangen of meedoen aan een coole workshop is ook een optie. Zelf een leuke workshop geven kan ook! Er zijn mensen die je kunnen laten zien hoe slim delen is en wat je er aan hebt. Als je een inspirerend 5-minuten-verhaal wilt vertellen voor publiek, dan kan dat ook natuurlijk. Er zijn ook leuke spellen voor kinderen. Welkom!

We trappen de dag om 13 uur af met het verhaal van Huis van Overvloed.

Kijk hier hoe je nu al kunt bijdragen aan deze dag, we zoeken bijvoorbeeld tafels en stoelen.

Dag van Overvloed 14 september 2013
Tijd: 13.00 tot 17.00 uur
Feestlocatie: Bemmelsedijk 3a, Lent, Nijmegen. Parkeren is lastig!

Meld je aan om deel te nemen met het formulier hier onder, het aantal toegangsplekken is beperkt!

1 Reactie op Dag van Overvloed op 14 september. Kom en vier mee!

Laatste nieuws

Wat blijft, is de herinnering

We kunnen het terrein van het Huis van Overvloed weer schoon en in oude staat teruggeven aan de natuur en de gemeente Nijmegen. Het Terras van Overvloed is gesloopt en het puin, dat voor de fundering voor het Huis van Overvloed gebruikt is, is weggehaald. Avontuur Ons avontuur, dat het Huis van Overvloed heette, is voorbij en afgerond. Alles wat nog opgeslagen stond op het terrein is afgevoerd. We leveren deze mooie plek aan het meertje achter de Bemmelse Dijk bij Lent op, zoals we het hebben aangetroffen. Voetstappen Zo zouden we met alles in de wereld moeten omgaan: "Leave your footprints, take only pictures." Onze voetstappen spoelen in dit geval bij de eerste overstroming wel weg, zodra het overloopgebied klaar is voor het project "Ruimte voor de Rivier". Maar de foto’s en onze ervaring blijven. Wat blijft, is de herinnering.   … [Lees verder...]